Cautare

1903 de rezultate pentru "tigari confiscate de politia rutiera" (3.63 secunde)
Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, a declarat ieri ca va modifica atat Codul Fiscal, cat si Codul de Procedura Fiscala, cu scopul de a bulversa mediul de afaceri din alcool, tigari, produse petroliere si jocuri de noroc.
Calatorii care trec granita catre Ungaria pot transporta cel mult 200 de tigari fara sa plateasca accize, pentru ca autoritatile de la Budapesta vor mentine restrictiile in domeniu atat timp cat accizele din Romania sunt sub nivelul european, a anuntat ieri Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV).
Garda Financiara Dolj a aplicat luna trecuta amenzi contraventionale in valoare totala de peste 450.000 de lei societatilor depistate in neregula in timpul verificarilor.
Producatorii din industria tutunului ar putea fi obligati sa comercializeze pe teritoriul Uniunii Europene tigari care se sting singure, pentru a preveni mii de decese si traume rezultate in urma incendiilor, au declarat ieri oficiali comunitari, citati de Reuters.
Preturile la tigari s-ar putea majora cu 30-40% daca acciza va fi majorata la 65 de euro pentru mia de tigari, masura ce poate genera triplarea comertului ilegal de tigari, a declarat directorul general al JTI Romania Martin Southgate.
Pretul de vanzare cu amanuntul al unui pachet de tigari va creste in medie cu 40 de bani (4.000 lei vechi), de la 1 iulie, cand acciza totala va fi majorata la 50 de euro/1.000 de tigarete, fata de 41,5 euro in prezent.
Pachetele de tigari se scumpesc cu pana la 40 de bani (4.000 de lei vechi), incepand de astazi, ca urmare a majorarii accizei, nivel maxim care ar putea fi acceptat de romani, afirma producatorii.Pentru produsele din grupa tutunului prelucrat, accizele intra in vigoare la data de 1 Iulie a fiecarui an, in conformitate cu angajamentele asumate de Romania in procesul de negociere cu Uniunea Europeana.Romania trebuie sa respecte un calendar de majorare treptata a taxei minime la 1.000 de tigari, astfel incat valoarea accizei sa ajunga, in 2010, la 74 de euro.Ministerul Finantelor estimeaza ca prin majorarea accizei incasarile bugetare vor crette cu peste 500 milioane lei, in al doilea semestru al anului.Tot astazi intra in vigoare ti avertismentele vizuale pe pachetele de tigari.
Acciza pe anul 2009 la toate produsele la care se percepe aceasta taxa va fi mai mare decât anul acesta, pentru ca se va raporta la cursul de schimb oficial leu-euro din 1 octombrie 2008.
Directorul corporate affairs al JTI Romania, Gilda Lazar (foto), a declarat agentiei MEDIAFAX ca preturile tigarilor cresc de joi in medie cu 1 leu pe pachet, dupa majorarea TVA si a garantiilor pentru antrepozitele fiscale.
Astazi s-a ridicat valul de mister de pe tablourile care de cateva zile surprind trecatorii in pasajul bucurestean de la Piata Universitatiii: ele reprezinta colectia de lucrari de arta anti-fumat reunite sub numele De la nicotina la arta, inspirate de PROFI.
Senatul a aprobat directiva UE prin care se interzice comercializarea tigarilor cu arome Plenul Senatului a adoptat, in sedinta de luni, directiva Uniunii Europene prin care este interzisa comercializarea produselor din tutun cu arome specifice si prin care se impune standardizarea completa a ambalajelor, precum si plasarea avertismentelor vizuale pe ambele fete ale pachetului de tigari.
Iata cum putem trai cu pana la 17 ani mai mult Nu este o noutate faptul ca, daca va traiti viata pe o canapea cu berea, tigara si telecomanda in mana, consumand constant carne rosie, speranta de viata scade dramatic.
In urmatorii 15-20 de ani fumatul, asa cum il stim acum, va fi o activitate data uitarii.
La data de 1 august 2010, ora 12.00, lucratori din cadrul Sectiei 21 Politie au actionat in zona unei piete din sectorul 6, pentru depistarea persoanelor care comercializeaza produse din tutun, fara respectarea conditiilor legale. ... Gabriel, de 37 de ani din Bucuresti, D.
Duduia de la colt, care vinde tigari, paine si suc la parter de bloc, s-a suparat. Iar de la intai, se jura ca nu mai vinde paine. ... Asa ca, in loc de paine, duduia de la colt o sa ne vanda faina de porumb.
Doi cetateni moldoveni au fost retinuti de mascati, luni dupa-amiaza, dupa ce au fost prinsi cu masina plina cu tigari aduse de peste Prut.
Peste 7600 pachete de tigari si aproximativ 2.400 litri de bauturi alcoolice contrafacute au fost ridicate in vederea confiscarii, in urma descinderii politistilor la locuinta unui cetatean. ... Petru, de 50 de ani, din comuna Rusanesti.
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, „baronul“ PSD Marian Oprisan (foto), s-a ales cu o amenda contraventionala de la Politia Rutiera dupa ce si-a parcat neregulamentar masina.
Politia se pregateste sa decline propunerea primariei, nedorind ca tramvaiul sa treaca printr-un sens giratoriu pe Calea Bucuresti, la Universitate Soarta celor trei sensuri giratorii noi pe care Primaria Craiova le-ar dori in municipiu se decide in sedinta Comisiei de Sistematizare Rutiera de saptamana aceasta.
Maidanezii romani fac inconjurul lumii pe trecerea de pietoni Cine si-ar fi putut inchipui ca maidanezii nostri vor deveni vedete pe intreg mapamondul?
google-analytics.com